ANKARA / YENİMAHALLE - Nasrettin Hoca Ortaokulu

May

2024 Kanguru Matematik Olimpiyatlarında Türkiye genelinde %3 lük dilime girerek finale kalan Sema GÜRSOY ve Emir BİTİK öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta İngilizce zümresi olmak üzere bütün arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Deyimler Canlanıyor sergisi 5. sınıflarımızın yaratıcı çalışmalarıyla gerçekleşti

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okur yazar buluşmaları gerçekleştirdik. Sevgili masal Dede Yücel Feyzioğlu okulumuza gelerek öğrencilerimizle masallar dünyasında bir yolculuğa çıktık.

Nasrettin Hoca Ortaokulu öğrencileri dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şenay Arıtmak ile Oduncu ve Padişah masalında bir araya geldi.

Mevlana Haftası Etkinlikleri

Görsel Sanatlar Zümresi Etkinlikler için tıklayınız

Tarık Buğra Etkinliği haberi için tıklayınız.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Bayramı için hazırlıklarımız devam etmektedir. Sınıflarımız süslenmiş, Görsel Sanatlar zümremiz 23 Nisan pano hazırlamıştır.

İngilizce Dersinde 8. sınıflarımız ile kodlama etkinliği yapılmıştır.

Bayram günü sürpriz programı beklemekteyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024’te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav’ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Çanakkale şehitlerimiz rahmetle anıldı, zaferimiz kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

5A sınıfı hazırladıkları orotoryayı sundular. Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili 7.sınıflar arasında yarışma düzenlendi. Finale F ve E şubesi kalmıştır. Yarışmayı 7E sınıfı kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Nasrettin Hoca ailesi olarak her hafta 1 ders kaymak koşulu ile her gün 1 dersin son 20 dakikası kitap okuyor.

Ock

Hentbol küçük erkek ve kızlar kategorisinde erkek öğrencilerimiz Ankara 1.si, kız öğrencilerimiz Ankara 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Destekleriyle yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı...

May

Eğitim Uzmanı Behçet KARABULUT tarafından 7. sınıf öğrencilerine "Etkili Öğrenme Yöntemleri Ve Geleceğe Hazırlık" konulu seminer verildi.

May

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.