ANKARA / YENİMAHALLE - NASRETTİN HOCA ORTAOKULU

NASRETTİN HOCA ORTAOKULU

25 MART MAH. 120 SK. NO 4 AB BLOK YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
İstiyoruz ki ; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağın gelişen değerlerini kavramış, çevresiyle bütünleşmiş, bilimin ışığında geleneği ve değişimi bütünleştirerek; geleceğe sağlam adımlar atacak bireylerin yetiştiği özgün bir okul ortamı ile Yurt ve ulus bütünlüğü bilincini veren; her öğrencinin sahip olduğu yeteneklerini en üst seviyeye ulaştıracak bilgi toplumu okulunu oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; demokratik bir ortamda çağın getirdiği yenilikleri eğitim ve öğretim sistemimize yansıtarak, nitelikli bir eğitim vermek; Öğrencilere tüm gizli güçlerini gerçekleştirebilmesi için fırsatlar sunmak, saygı ve sorumluluk duygularını geliştirerek okulda ve hayatta “BAŞARILI” bireyler olmalarını sağlamak. Yurdunu ve ulusunu seven, güzel ahlaklı çok yönlü bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgiyi üreten ve kullanan bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
.
VAR
25 mart mahallesi 120.sokak No:4 A/B Blok Yenimahalle/ANKARA
İlçe merkezine 3.5 km, il merkezine 7.5 km. mesafededir.