ANKARA / YENİMAHALLE - NASRETTİN HOCA ORTAOKULU

Nis

2 Nisan Otizim  farkındalık günü etkinliklerle kutlandı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinliğe katılarak bizi mutlu eden şube müdürlerimiz sayın Memet Adil Doğrusever ve Cengiz Ergül'e, RAM Müdürü sayın Fatma Özdemir Öncül ve değerli velilerimize hocalarımıza teşekkür ederiz.

Nis

20. Uluslararası Odtü Robot Günleri'ne gezi düzenledik. Öğrenciler standları gezdiler, çizgi izleyen yarışmasında yarıştık.

Nis

5.sınıflar Din kültürü öğretmenimiz Hatice Başal koordinesinde Ramazan Ayı ile ilgili etkinliklerini sundular. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

14 Mart Pi Günü okulumuzda Pi yarışması düzenlenerek kutlandı. Yarışmaya 6 ve 7. sınıflardan oluşan her subeden birer takım katıldı. 6.sınıflardan 6H, 7.sınıflardan 7E birinci olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024’te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav’ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Çanakkale şehitlerimiz rahmetle anıldı, zaferimiz kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

5A sınıfı hazırladıkları orotoryayı sundular. Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili 7.sınıflar arasında yarışma düzenlendi. Finale F ve E şubesi kalmıştır. Yarışmayı 7E sınıfı kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

07.03.2024 Perşembe günü sabah 2.dersin başında okulumuzda bütün öğrenciler deprem tatbikatına katılmıştır. Gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

7C sınıfındaki bilgilendirmenin videosu için tıklayınız.

Şbt

Nasrettin Hoca ailesi olarak her hafta 1 ders kaymak koşulu ile her gün 1 dersin son 20 dakikası kitap okuyor.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Deyimler Canlanıyor sergisi 5. sınıflarımızın yaratıcı çalışmalarıyla gerçekleşti

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okur yazar buluşmaları gerçekleştirdik. Sevgili masal Dede Yücel Feyzioğlu okulumuza gelerek öğrencilerimizle masallar dünyasında bir yolculuğa çıktık.

Nasrettin Hoca Ortaokulu öğrencileri dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şenay Arıtmak ile Oduncu ve Padişah masalında bir araya geldi.

Mevlana Haftası Etkinlikleri

Görsel Sanatlar Zümresi Etkinlikler için tıklayınız

Ock

Hentbol küçük erkek ve kızlar kategorisinde erkek öğrencilerimiz Ankara 1.si, kız öğrencilerimiz Ankara 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Destekleriyle yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı...

May

Eğitim Uzmanı Behçet KARABULUT tarafından 7. sınıf öğrencilerine "Etkili Öğrenme Yöntemleri Ve Geleceğe Hazırlık" konulu seminer verildi.